Naar school in een prikkelende wereld

1 minuut gelezen

Deze bijzondere aflevering van de AutCast is gemaakt in samenwerking met het Autisme Netwerk Friesland (ANF). Het ANF is een project gestart om prikkelverwerking op de middelbare school onder de aandacht te brengen bij docenten en ondersteunend personeel. Logo ANF In het kader hiervan worden op verschillende middelbare scholen in Friesland zogenaamde lunch trommels langs gebracht met informatie over prikkelverwerking. Voor meer informatie over dit project verwijs ik graag naar de website van het project.

Deze aflevering maakt onderdeel uit van de lunchtrommel voor het project Prikkelverwerking op school van het ANF.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Hanna en Diana. Hanna gaat naar de middelbare school en Diana is haar moeder. We gaan in deze aflevering openhartig met elkaar in gesprek over de verschillende prikkels waar Hanna tegenaan loopt. We praten over licht, geluid en andere prikkels die het dagelijks leven van Hanna beïnvloeden en wat we kunnen doen om ze beter te kunnen verwerken.

Contact met mij opnemen kan via autcast@myautisticself.nl, mijn sociale media, je kunt een voicemail bericht voor me achter laten en uiteraard via contact op mijn website. Heb je iets te vertellen over autisme? Wil je in discussie over neurodiversiteit? Ik sta altijd open voor een gesprek!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Laden...