Over

De AutCast is een podcast gemaakt door David Westerink. De podcast is begonnen op 2 april 2020, Wereld Autisme Dag. De podcast wil autisme bespreekbaar maken. Praten over autisme is een van de eerste stappen onderweg naar een inclusieve samenleving waarin alle neurodiverse mensen samen kunnen leven met neurotypische mensen.

Mijn intro muziek heet “On The Verge” en is gemaakt door Joseph McDade. De muziek is gratis te verkrijgen via zijn website.

Iets te vertellen over autisme?

Ik sta altijd open voor mensen om te komen praten in een aflevering van de AutCast. Dus nodig ik je graag uit om met mij in gesprek te gaan over autisme en/of neurodiversiteit in mijn podcast. Zelf ben ik autistisch en ben druk bezig om bewustzijn en acceptatie te creëren voor autisme. Dit doe ik onder andere met deze podcast.

Je opgeven voor de podcast kan via verschillende kanalen:

Delen word gewaardeerd!

Delen van de podcast en de podcast beoordelen word altijd gewaardeerd. We zijn te vinden op alle grote podcast platformen en druk aan het groeien. Naamsbekenheid is een groot goed. Dus als je een aflevering geluisterd hebt, deel het dan met vrienden en/of collega’s voor meer bekenheid.