In gesprek met Horizon Begeleiding - Autisme op school

minder dan 1 minuut gelezen

Vandaag ga ik in gesprek met Lieuwkje Boomsma en Wypkje Wijngaarden van Horizon Begeleiding. Samen praten we over naar school gaan met een “rugzak” en wat te doen als naar school gaan er niet in zit. Wat kunnen we dan doen om jongeren op te vangen en (uiteindelijk) toch weer te motiveren om naar school te gaan.

We bespreken verschillende mogelijkheden die Horizon Begeleiding bied en gaan in op een stukje van mijn eigen schoolgeschiedenis.

De website van Horizon Begeleiding kun je vinden via https://www.horizonbegeleiding.nl/

Contact met mij opnemen kan via autcast@myautisticself.nl, mijn sociale media, je kunt een voicemail bericht voor me achter laten en uiteraard via contact op mijn website. Heb je iets te vertellen over autisme? Wil je in discussie over neurodiversiteit? Ik sta altijd open voor een gesprek!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Laden...