In gesprek met Rosalie Ekstein, autisme socioloog

minder dan 1 minuut gelezen

Vandaag ga ik in gesprek met Rosalie Ekstein, autisme socioloog.

Naast diens werk als socioloog, heeft die ook een Facebook pagina Autivisme en de groep Autivisten opgezet. Autivisme is een grote bron van allerlei nuttige informatie over neurodiversiteit in Nederland. De groep is opgezet door autisten voor iedereen die meer informatie wil krijgen over neurodiversiteit, mee wil praten over verschillende onderwerpen met betrekking tot neurodiversiteit en bovenal wil luisteren naar de stemmen van neurodivergent mensen in onze samenleving.

Ik raad zeker aan om zowel Autivisme te volgen, als om in de groep te komen en met ons allen te komen praten.

Contact met mij opnemen kan via autcast@myautisticself.nl, mijn sociale media, je kunt een voicemail bericht voor me achter laten en uiteraard via contact op mijn website. Heb je iets te vertellen over autisme? Wil je in discussie over neurodiversiteit? Ik sta altijd open voor een gesprek!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Laden...