Feiten, fabels en vaccinaties

minder dan 1 minuut gelezen

In deze tweede aflevering van de AutCast wil ik het met jullie hebben over feiten, fabels en vaccinaties. Ik behandel verschillende fabels die de ronde doen over autisme, en wat feiten als tegen gewicht. Uiteraard zijn deze feiten en fabels vanuit mezelf besproken.

Heb je een opmerking, vraag of andere feedback? Ik hoor graag van je! Dus heb je een aanvulling, of een idee om ergens over te praten? Of wil je misschien eens op de podcast komen praten over autisme of neurodiversiteit in het algemeen? Neem contact met me op!

Mijn intro muziek, On The Verge, is gemaakt door Joseph McDade.

Contact met mij opnemen kan via autcast@myautisticself.nl of je kunt een voicemail bericht voor me achter laten. En uiteraard via Contact hier op deze website.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Laden...